June 13, 2024

Korrespon

Den Terra

Så här väljer du mer karaktär i badrummet!

Men faktiskt finns det lite annat. Igenkännlig? Dags för förändring! Eftersom det är synd att inte göra narr av utrymmet – trots allt kan du hittas där varje dag. Hur går du åt att lägga till karaktär i badrummet? Läs våra tips!

Glas i duschen
Det är en av tidens trender i badrummet: välj mycket glas! Bläddra bara i en bostadstidning så ser du omedelbart den passera förbi. Och det är inte förvånande: glas ger ett coolt och modernt utseende i badrummet. Ha en vacker duschkabin i glas för att mäta: den passar i alla badrum. Flera typer av glas och utseende är möjliga. På Glasdiscount kan du installera en duschkabin i glas till ett konkurrenskraftigt och attraktivt pris. Också ett bra val för plånboken!

Slående användande av färg
Golvet, väggarna, VVS: det finns en god chans att du främst ser vitt i ditt badrum. Och medan det inte är något fel med det är det fortfarande lite tråkigt. Speciellt om du vill ha mer karaktär i ditt badrum är det hög tid att lägga till färg! Och var inte rädd för att verkligen visa upp. Gå till exempel till en vägg med gröna, blå eller rosa brickor. Så gör du ditt badrum till en blickfång! Och tillbehören passar också bra till en färgstark variant – tänk på tvålpumparna, badmattan och handdukarna.

Trä i badrummet
Vilken typ av material som garanterar ett livligt utseende? Det är trä! Och då kan du omedelbart tänka: men trä och fukt blandas inte. Mycket sant, men det finns specialversioner där det är bra! Du kan till exempel välja ett trähandfat i ditt badrum. Också trevligt: ​​träväggshyllor, där du kan förvara saker som handdukar och doftpinnar. Eller placera en dekorativ stege i ditt badrum för att hänga handdukar och badrockar. En sådan trästege är också helt trendig!