February 23, 2024

Korrespon

Den Terra

Thuja Smaragd av Hackvaxter Heijnen

Emerald Thuja från vår plantskola – som namnet kan vara guzzled – i ljus smaragdgrön. Tack vare denna starka färgning lämnar våra växter ett särskilt viktigt intryck och därigenom motiverar namnet som ett tenderat träd. På grund av den smala, upprätt tillväxten, får Thuja Emerald en ledtråd av elegans.

Den tätt växande, fina nålarna verkar särskilt ädel och glädja varje växtälskare med sin lekfulla, lätt glänsande gröna färg.

Emerald Thuja som okomplicerad trädgård

Thuja Smaragd av Hackvaxter Heijnen är i allmänhet mycket robusta och oupphörliga. Bland annat är de så populära med trädgårdsägare. Winterhart The Emerald Thuja är överväldigande alla så kalla dag och frosten vanligt med oss ​​enkelt. Påståenden till marken är också mycket låga bland de sparande livslängden: från Sandy till fastare jord, är Emerald Thuja i princip inte svårt att växa bra och att trivas lång avgörande.

Mycket bra, en thuja smaragd känner sig i solen eller i halv nyans och är inte heller väldigt picky i samband med ljusförhållandena. En precis av vårdhemens boende!

Thuja Emerald – flexibel och mångsidig

Bortsett från de små kraven som Emerald Thuja frågar sin omgivning, har det attraktiva livet ett litet behov av pengar. Om plantorna är inställda som en säkring, är det till exempel en rygg nästan inte nödvändig. Genom den smala tillväxtformen kräver Emerald Thuja knappast ingen lateral tillbaka. Beroende på din smak kan den tillfälligt förkortas från höjden.

Nära till tät planterad, Evergreen Emerald Thuja Lifestyles som en säkring gör ett optimalt skyddsskydd – och över hela året. Men också som säng- eller gångavståndsgränser är säkringar från Emerald Thuja på grund av att deras rymdbesparande tillväxtform är mycket väl lämpad. Mycket attraktiv också små gruppimplantationer eller enskilda ögonkassers i trädgården eller hink.